Апельсини в шоколаді: рецепт приготування
Пропонуємо вашій увазі дуже легкий рецепт домашніх цукерок – апельсинів у шоколаді. Рецепт неймовірно простий, але які ж виходять вишукані ласощі! Легкі і смачні домашні цукерки порадують як завзятого ласуна, так і тих, хто сидить на дієті. Цей універсальний рецепт дозволить вам експериментувати з такими фруктами і ягодами, якими тільки побажаєте. Свіжі і заморожені, консервовані та в’ялені – дайте волю своїй фантазії! Що б ви не взяли, ви точно отримаєте смачні і корисні цукерки, які хочеться робити знову і знову.
Інгредієнти:
- пара апельсинів;
- 200 г чорного або молочного шоколаду;
- 2 ст. л. рослинного масла;
- кокосова стружка для обсипання.
- Підготуйте апельсини: ретельно промийте, зчистіть цедру, поріжте на часточки і, по можливості, акуратно видаліть плівку.
- Далі розтопіть шоколад на паровій бані. Приготувати парову баню дуже легко: поставте на плиту каструльку з водою, дайте їй закипіти. Зверху поставте ємність з поламаним шоколадом (можете взяти миску або каструльку поменше). Важливо, щоб ємність, в якій буде розтоплювати шоколад, не торкалася до води, так шоколад повністю розтопиться на пару і не пригорить.
- На повільному вогні дайте шоколаду розтанути, постійно помішуючи. Коли в ємності не залишиться цілих шматочків шоколаду, влийте тонкою цівкою олію і перемішайте до однорідної маси.
- Зніміть шоколад з вогню і дайте йому трохи охолонути, буквально 5 хвилин. Потім занурюйте часточки апельсина в шоколад, після чого відразу обвалюйте в кокосовій стружці.
- Для швидкого застигання поставте тарілку з апельсинами в морозилку, 20-30 хвилин буде цілком достатньо для подачі на стіл.
- Усе! Дуже смачні апельсини в шоколаді готові.
Купити чай для частування з апельсинами в шоколаді
Те Гуань Інь Ван
Елітний зелений улун з міцних чайних листочків, які проходять процедуру тривалого томління і скручування. М’який смак і тонкий медово-орхідеєвий аромат. Очищає кров і лімфу, освіжає і тонізує.
Золотий Равлик
Чайна брунька в поєднанні з двома молодими листочками. Пряний аромат з нотами кураги і меду. М’яко-терпкий смак з невеликою кислинкою післясмаку. Для будь-якого час доби.
Бай Му Дань
Елітний китайський білий чай з ніжним фруктовим смаком. Свіжий спокійний аромат і м’який, солодкуватий присмак. Розслабляючий і гармонізуючий напій для будь-якого часу доби.
Гречаний чай Ку Цяо темний
Гречаний чай із зерен молодої “молочної” гречки. М’який і солодкий смак з ароматом шоколадного печива зі спеціями. Відновлює сили і зміцнює імунітет. Для будь-якого часу доби.
Молі Хуа Ча
Класичний китайський зелений чай з бутонами жасмину. Свіжий, жасминовий смак з невагомо легким солодким присмаком. Збадьорливий напій для розпивання протягом дня.
Білі пуерні бруньки “Я Бао”
“Я Бао” пуерні бруньки – китайський елітний білий чай з м’яким багатогранним фруктово-квітковим смаком і ароматом, нотами трав, солодкуватий і з легкою кислинкою. Витончений, ні на що не схожий чай. Для будь-якого часу доби. Також дуже смачний в приготуванні методом варки. Сподобається поціновувачам білих чаїв.
Молі Бай Мао Хоу
Елітний китайський білий чай з квітами жасмину. Нормалізує обмін речовин, піднімає настрій, бадьорить. М’який освіжаючий чай для будь-якого часу доби.
Квіти чайної троянди
Квіти чайної троянди з м’яким квітковим смаком і солодким ароматом. Зміцнюють імунітет, очищають, допомагають при набряках. Можна пити в чистому вигляді або використовувати як добавку до чаю.
Шу пуер “Золоті Бруньки”
Елітний розсипний шу пуер “Золоті Бруньки” з добірних верхівок чайних листів. Горіхові ноти з солодкуватим присмаком в’яленого чорносливу. Потужний і збадьорюючий пуер з енергією Ча Ци на кожен день.
Молочний улун Еліт
Вишуканий зелений чай улун. Ніжний солодкуватий смак топленого молока і делікатний шлейф тягучої вершкової карамелі. Розслабляє, заспокоює і гармонізує стан. Для будь-якого часу доби.
Те Гуань Інь Тан Бей
Тегуанінь Тан Бей – відомий південнофудзіянський улун, пропечений на вугіллі. Об’ємний, насичений смак з пряно-фруктовими, квітковими нотами і присмаком випічки зі скоринкою. Піднімає настрій, тонізує і заспокоює.
Шен пуер 2013р. Золотий медаліст
Солодкуватий аромат меду і сухофруктів, приємна терпкість, відсутність гіркоти – це Шен пуер, який отримав Золоту медаль у виставці 2013 в Нанцзіні. Витончений і особливий, він витримує велику кількість проток. Спресований у 357 г млинець.