Рецепт Чизкейк Нью-Йорк с чаем Матча

Чізкейк Нью-Йорк з чаєм Матча

Класичний чізкейк Нью-Йорк може бути ще смачніше і корисніше з японським порошковим зеленим чаєм Матча.

Інгредієнти для приготування чізкейк Нью-Йорк з чаєм Матча:

Основа

  • 200 г шоколадного печива;
  • 20 г вершкового масла;

Начинка

  • 30 г чаю Матча;
  • 900 г вершкового сиру;
  • 3 яйця + 1 жовток;
  • 250 г жирної сметани;
  • 150-200 г цукру;
  • 1 ст.л. лимонного соку;
  • 2-3 ст.л. муки.

Рекомендуємо готувати цей рецепт на основі спеціального чаю Матча для кулінарії.

  1. Змішайте цукор з просіяним чаєм Матча і крохмалем.
  2. Додайте по одному яйцю, кожен раз ретельно перемішуючи.
  3. Поступово введіть весь вершковий сир, ретельно перемішайте.
  4. Додайте сметану і лимонний сік. Залиште начинку на 10-20 хвилин, щоб цукор повністю розчинився в суміші.
  5. Розкришіть шоколадне печиво блендером або вручну, додайте вершкове масло так, щоб вийшло тісто. Розподіліть його по дну і з боків форми для випічки.
  6. Поставте на дно духовки деко з водою (щоб чізкейк не утворив розломів), потім розігрійте духовку до 160-170 градусів. Чим нижче температура випікання, тим кращий колір готового виробу, проте час приготування збільшиться. Не відкривайте дверцята духовки без необхідності – це так само може викликати тріщини в чізкейк в процесі охолодження.
  7. Вилийте у форму для випічки начинку і поставте чізкейк випікатися до готовності. Він готовий, якщо його середина злегка тремтить при постукуванні ложкою по формі.
  8. Готовий чізкейк дістаньте з духовки і відразу ж відокремте ножем від стінок форми, потім остудіть і через пару годин приберіть в холодильник. Перед подачею змішайте цукрову пудру з чаєм Матча і посипте чізкейк через дрібне ситечко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999