Цветные сорта чая матча

Кольорові сорти чаю матча

Порівняльна таблиця характеристик кольорових сортів матча

Блакитна матча Рожева матча
Країна Китай Китай
Сировина Висушені квіти тропічної ліани Кліторія трійчаста. Сублімована м’якоть пітахайї.
Опис Яскраво-блакитний колір. Талькова консистенція. Солодкий квітковий смак. Дуже легкий квітковий аромат. Насичений ліловий колір. Порошкова консистенція. Смак – суміш груші, кавуна і полуниці. Аромат пряний, фруктовий.
Ефект Заспокоює, розслаблює, позбавляє від нервового перенапруження. Насичує вітамінами, макро- і мікроелементами. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Вплив
  1. Уповільнює процеси старіння.
  2. Підтримує здоров’я очей.
  3. Очищає судини.
  4. Прискорює ріст волосся, захищає від ранньої сивини.
  5. Загоює рани, знімає запалення.
  1. Насичує антиоксидантами.
  2. Нормалізує травлення.
  3. Зміцнює імунітет.
  4. Покращує мозковий кровообіг.
  5. Підтримує здоров’я ендокринної та серцево-судинної систем.
  6. Корисний для здоров’я кісток.
Як готувати Чай на воді, матча-латте. Підходить для пудингів, шоколаду, морозива, десертів, випічки. Матча-латте. Можна класти в каші, морозиво, смузі, коктейлі, випічку тощо.
Коли пити Після 18:00. В кінці дня за кілька годин до сну У будь-який час доби.

 

Фіолетова матча Жовта Матча
Країна Китай Китай
Сировина Сублімовані ягоди годжі. Екстракт плодів манго.
Опис Глибокий фіолетовий колір. Порошкова консистенція. Смак – малини з шоколадними нотами. Аромат тропічний, ягідний. Яскравий жовтий колір, фруктовий смак з нотами кислинки.
Ефект Насичує антиоксидантами, вітамінами, макро- і мікроелементами. Крім великої кількості вітаміну С, в порошку амчур міститься залізо, фосфор, вітаміни А і В.
Вплив
  1. Є потужним протизапальним засобом;
  2. Гальмує процеси старіння;
  3. Знижує вміст холестерину в крові, покращує кровообіг;
  4. Тонізує, зміцнює психіку, допомагає відновлюватися після стресів;
  5. Потужно стимулює роботу імунітету;
  1. Досить швидко приводить в тонус тіло і нервову систему, насичує енергією і силою.
  2. Допомагає позбутися зайвої втоми – і м’язової, і ментальної.
  3. Якісно живить клітини мозку, допомагаючи подолати наслідки стресів – покращує стан при депресії.
  4. Вміє зв’язувати деякі токсини і виводити їх.
Як готувати Не заварюється як чай або латте. Можна класти в каші, морозиво, смузі, коктейлі, випічку тощо. Не заварюється як чай або латте. Для додавання у смузі, боули, приготування чатні та каррі.
Коли пити У будь-який час доби. У будь-який час доби.