Інгредієнти на 1 порцію:
- 1/2 – 1 ч. л. матча;
- 1/4 чашки горіхів кешью або мигдалю;
- відфільтрована вода.
Спосіб приготування:
- Ретельно вимийте горіхи і замочіть їх у склянці відфільтрованої води (250 мл) на 8-12 годин.
- Зробіть пасту з 1/2 – 1 ч. л. чаю матча і 80 мл гарячої води (80°С). Залиште на 2-3 години для настоювання.
- Перебити замочені горіхи в блендері на максимальній швидкості до отримання однорідної маси. Якщо у вас не виходить потрібна консистенція – процідіть суміш через дрібне сито.
- Змішайте пасту чаю матча і холодне або гаряче горіхове молоко. При бажанні додайте ваніль або сироп.
Подивіться інші рецепти з чаєм Матча