Моті – ніжні і легкі традиційні японські солодощі, які прийнято їсти на свята. Моті в перекладі з японської – «пиріжок з рису для великої удачі».

Інгредієнти для приготування Моті з Матча (на 4 порції): 

  • 190 мл молока;
  • 230 г білого шоколаду;
  • 5 г желатину;
  • 300 г вершків;
  • 13 г чаю Матча;
  • 100 г рисової муки;
  • 100 мл води.

Спосіб приготування:

  1. Підігрійте молоко, розтопіть в ньому білий шоколад і додайте желатин.
  2. Збийте вершки до твердих піків.
  3. Введіть в яєчну суміш просіяний порошок Матча і збиті вершки.
  4. Акуратно перемішайте суміш до однорідної консистенції і поставте охолоджуватися на 30 хвилин.
  5. В окремій мисці змішайте просіяне рисове борошно і воду до однорідної консистенції.
  6. Вимісіть тісто і розкачайте його тонким прозорим шаром.
  7. Дістаньте начинку з холодильника. Зліпіть тістечка у формі плоскої кулі, обтягніть рисовим тістом.
  8. Готові тістечка посипте чаєм Матча. Смачного!

Подивіться інші рецепти з чаєм Матча

Кращий вибір

Купити чай матча для приготування Моті

Набір “Всі зелені сорти матча”

(5)
750 грн.

Набір складається з чотирьох сортів зеленого чаю матча: 3 японських і 1 китайського по 20 г кожен. Разом містить 80 г пудрового чаю, яких вистачить для приготування 40 порцій чаю або матча лате.

Зелена матча Дейлі Токусен в з/б, 30 г

(2)
300 грн.

Зелений чай матча Дейлі Токусен (Японія). Пакування: залізна баночка об’ємом 30 г. Відмінний сорт для щоденного вживання. Салатовий колір, м’який смак. Енергія і бадьорість до 5 годин.

Зелена матча Дейлі Токусен

(41)
160 грн.5 500 грн.

Зелений чай матча Дейлі Токусен (Японія). Вищий сорт АААА для щоденного вживання. Салатовий колір, найтонший помел, м’який і глибокий смак. Енергія і бадьорість до 5 годин.

Фіолетова матча батат

(2)
138 грн.5 860 грн.

Екстракт солодкого фіолетового батата, перетертого в пудру. Назву “матча” отримав завдяки порошковому стану. Насичений бузковий колір, м’який і солодкий горіховий присмак. Підходить для заварювання з молоком як лате, для додавання в смузі, каші, десерти, випічку, муси.

Зелена матча Церемоніал Удзі

(30)
305 грн.5 000 грн.

Зелений чай матча Церемоніал (Японія, Удзі, Кіото). Сорт 5А, яскравий зелений колір, найтонший помел. Збивається в густу стійку піну. Смак повний і глибокий, з м’яким фруктовим присмаком. Енергія і бадьорість до 8 годин.

Червона матча журавлина

(1)
102 грн.4 216 грн.

Пудровий напій з сублімованої та подрібненої журавлини. Має яскравий життєдайний колір. Приємно кисла на смак, пахне лісовими ягодами. Оптимальна для приготування матча-лате. Особливо корисна для нирок.

Рожева матча пітахайя

(13)
138 грн.4 500 грн.

Ексклюзивний рожевий чай матча пітахайя. Насичений рожевий колір, смак груші, ківі і полуниці. Підходить для заварювання рожевого матча-лате, приготування смузі і боулів, додавання у каші, морозиво, десерти.

Набір “Кольорові сорти матча”

(5)
695 грн.

Набір складається з шести сортів кольорового чаю матча по 20 г кожен. Разом, 120 г пудрового чаю для повноцінної дегустації. Кожний сорт можна заварювати як матча лате, додавати до смузі, каш, морозива тощо.

Зелена матча Преміум

(22)
123 грн.3 825 грн.

Зелений чай матча Преміум сорт АА (Китай) із листя з середини чайного куща. Чистий зелений колір і ніжна пудрова консистенція помелу. Глибокий смак зелені і трав. Енергія і бадьорість до 3 годин.

Блакитна матча анчан в з/б, 30 г

(2)
300 грн.

Хітовий блакитний чай матча із бутонів Анчан в залізній баночці (вага 30 г). Яскраво блакитний колір настою, солодкий смак квітів і прянощів. Підходить для заварювання чаю, блакитного матча-лате, приготування смузі, випічки, морозива, десертів.

Жовта матча манго

(6)
102 грн.4 960 грн.

Екстракт плодів манго Амчур, перетертих в пудру. Назву “матча” отримав завдяки порошковому стану. Яскравий жовтий колір, фруктовий смак з нотами кислинки. Для заварювання матча лате, додавання у смузі, боули, приготування чатні та каррі.

Лілова матча Таро

(1)
128 грн.5 491 грн.

Лілова матча Таро – екстракт кореня Таро, перетертого в пудру. Назву “матча” отримав завдяки порошковому стану. Має природній ніжно-ліловий колір і солодкуватий смак з горіхово-кокосовими нотками та присмаком ванілі. Підходить для заварювання з молоком як лате, для додавання в шоколад, молочні напої, десерти, кондитерські вироби, мед, БАДи та спортивне харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *