Наши сорта чая матча - сравнение

Наші сорта чаю матча

Ми не перестаємо шукати нові сорта матча, тому новинки з’являються постійно. Вибір розширюється і одночасно з цим ускладнюється: потрібно більше часу, щоб вивчити описи і визначитися з сортом. Щоб вам було простіше, залишаємо порівняльну таблицю всіх сортів чаю матча, які є в наявності. Сподіваємося, ця лаконічна структурована інформація допоможе вам швидко й правильно відшукати свого фаворита.

Матча ЦеремониалМатча Премиум ЭлитМатча DailyМатча ПремиумГолубая матчаРозовая матча
КраїнаЯпонія, провінція Кіото, УдзіЯпонія, о. Хонсю, провінція СідзуокаЯпонія, о. Хонсю, провінція СідзуокаЯпонія, о. Хонсю, провінція СідзуокаТаїландКитай
СировинаВисушене листя зеленого чаю (Камелія китайська), що тільки розкрилося.Висушене молоде листя зеленого чаю (Камелія китайська).Висушене молоде листя зеленого чаю (Камелія китайська).Висушене серединне листя зеленого чаю (Камелія китайська).Висушені квіти тропічної ліани Кліторія трійчаста.Сублімована м’якоть пітахайї із зернами.
ОписНасичений зелений колір. Талькова консистенція. Терпко-солодкий фруктовий смак. Пряний аромат свіжої зелені.Яскравий зелений колір. Талькова консистенція. Фруктово-трав’янистий смак з легкою гірчинкою. Пряний аромат свіжої зелені.Салатовий колір. Шовковиста текстура. Горіхово-трав’янистий з гірчинкою смак. Трав’янистий аромат.Світло-салатовий колір. Талькова консистенція. Терпкий смак середньої насиченості.Яскраво-блакитний колір. Талькова консистенція. Солодкий квітковий смак. Дуже легкий квітковий аромат.Насичений ліловий колір. Порошкова консистенція. Смак – суміш груші, кавуна і полуниці. Аромат пряний, фруктовий.
ЕфектДо 8-ми годин бадьорості. Чай насичує енергією і збільшує концентрацію. Омолоджує і зберігає здоров’я. Максимум антиоксидантів.До 5-ти годин бадьорості. Чай наповнює енергією і силами. Заглиблює в стан тонусу і рівноваги, допомагає залишатися в балансі протягом дня.До 5-ти годин бадьорості. Потужний тонізуючий ефект. Сприяє концентрації і фокусуванні на складних завданнях.До 3-х годин бадьорості. М’яко тонізує і насичує енергією.Заспокоює, розслаблює, позбавляє від нервового перенапруження.Насичує вітамінами, макро- і мікроелементами. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Вплив
  1. Покращує імунітет.
  2. Активізує роботу мозку.
  3. Профілактика ракових захворювань.
  4. Знижує вміст поганого холестерину.
  5. Очищає судини, допомагає серцю.
  6. Уповільнює старіння на клітинному рівні.
  1. Прискорює метаболізм.
  2. Джерело великої кількості антиоксидантів, мінералів, вітамінів.
  3. Стимулює імунітет.
  4. Знижує ризик онкозахворювань.
  5. Допомагає боротися зі стресом.
  1. Уповільнює старіння на клітинному рівні.
  2. Підтримує нервову систему.
  3. Служить профілактикою раку.
  4. Допомагає справлятися зі стресами.
  5. Прискорює метаболізм.
  6. Покращує настрій.
  1. Допомагає контролювати апетит.
  2. Покращує обмін речовин.
  3. Швидко розщеплює жири.
  4. Гальмує процеси старіння.
  1. Уповільнює процеси старіння.
  2. Підтримує здоров’я очей.
  3. Очищає судини.
  4. Прискорює ріст волосся, захищає від ранньої сивини.
  5. Загоює рани, знімає запалення.
  1. Насичує антиоксидантами.
  2. Нормалізує травлення.
  3. Зміцнює імунітет.
  4. Покращує мозковий кровообіг.
  5. Підтримує здоров’я ендокринної та серцево-судинної систем.
  6. Корисний для здоров’я кісток.
Як готуватиУсутя*, койтя*, матча-латте. Приготування десертів, випічки, соусів, морозива.Койтя*, усутя*, матча-латте. Можна додавати до випічки, морозива, смузі.Усутя*, матча-латте, будь-які десерти, випічка, коктейлі, смузі-боули, морозиво.Матча-латте, десерти, випічка, соуси.Чай на воді, матча-латте. Підходить для пудингів, шоколаду, морозива, десертів, випічки.Матча-латте. Можна класти в каші, морозиво, смузі, коктейлі, випічку тощо.
Коли питиУ першій половині дня, мінімум за 4 години до сну.У першій половині дня, мінімум за 4 години до сну.У першій половині дня, мінімум за 4 години до сну.У першій половині дня, мінімум за 4 години до сну.Після 18:00. В кінці дня за кілька годин до снуУ будь-який час доби.

* – заварювання матча методом усутя і койтя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.