Заваривание Пуэр

Незвичайне заварювання Пуер

Заварювання зеленого пуеру

  • Заварювання пуеру в холодній воді
    Візьміть трохи сухої заварки Шен Пуер (пресованого або розсипного – неважливо), покладіть в пляшку, залийте холодною водою і через годину-півтора можна пити. Але слідкуйте за часом – через 4 години він буде занадто міцний. Хороший метод, якщо подорожуєте в спеку.
  • Шен Пуер з медом
    Якщо при заварці Шен Пуеру з’явилася гіркота, то спробуйте пити його у прикуску з хорошим, якісним медом, найкраще липовим або квітковим. Але не додавайте мед безпосередньо в чай, тому що при температурі води понад 55°С від меду залишиться тільки солодкість і аромат – більшість корисних речовин руйнується.

Заварювання чорного пуеру

  • Заварювання пуеру з чаєм Дарджилінг
    Берете розсипний Шу Пуер і Дарджилінг і заварюєте в чайнику в співвідношенні 50/50. На 0,5 літра кип’яченої води 2 ч.л. пуеру і 2 ч.л. Дарджилінга. Заварювати 7 хвилин. Кажуть, що смаки накладаються один на одного, і в цьому напої можна відчувати окремо Пуер і Дарджилінг, як-то перемикатися між ними. Жоден смак не переважує. Експериментуйте!
  • Шу Пуер по чилийски
    Заваріть Шу Пуер будь-яким зручним способом з потужною порцією чилійського перцю (краще використовувати не мелений) і пийте з вершками.
  • Шу Пуер по російськи
    Просто заваріть Шу Пуер разом зі звіробоєм 50/50 і додайте трохи червоного перцю.
  • Шу Пуер з маслом какао
    У міцно зварений чорний пуер з молоком додайте трохи масла какао. Виходить дуже оригінальний смак. Це дуже ситно і, крім того, корисно пити під час сезону простуд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999