Заварювання зеленого пуеру
- Заварювання пуеру в холодній воді
Візьміть трохи сухої заварки Шен Пуер (пресованого або розсипного – неважливо), покладіть в пляшку, залийте холодною водою і через годину-півтори можна пити. Але слідкуйте за часом – через 4 години він буде занадто міцний. Хороший метод, якщо подорожуєте в спеку. - Шен Пуер з медом
Якщо при заварці Шен Пуеру з’явилася гіркота, то спробуйте пити його у прикуску з хорошим, якісним медом, найкраще липовим або квітковим. Але не додавайте мед безпосередньо в чай, тому що при температурі води понад 55°С від меду залишиться тільки солодкість і аромат – більшість корисних речовин руйнується.
Заварювання чорного пуеру
- Заварювання пуеру з чаєм Дарджилінг
Берете розсипний Шу Пуер і Дарджилінг і заварюєте в чайнику в співвідношенні 50/50. На 0,5 літра кип’яченої води 2 ч.л. пуеру і 2 ч.л. Дарджилінга. Заварювати 7 хвилин. Кажуть, що смаки накладаються один на одного, і в цьому напої можна відчувати окремо Пуер і Дарджилінг, як-то переходими від одного до другого. Жоден смак не переважує. Експериментуйте! - Шу Пуер по чилийски
Заваріть Шу Пуер будь-яким зручним способом з потужною порцією чилійського перцю (краще використовувати не мелений) і пийте з вершками. - Шу Пуер по російськи
Просто заваріть Шу Пуер разом зі звіробоєм 50/50 і додайте трохи червоного перцю. - Шу Пуер з маслом какао
У міцно зварений чорний пуер з молоком додайте трохи масла какао. Виходить дуже оригінальний смак. Це дуже ситно і, крім того, корисно пити під час сезону простуд.
Купити чай Пуер для незвичайного заварювання
Шу пуер №2001
Розсипний шу пуер №2001 з глибокими, шоколадними нотами в смаку, терпким солодким присмаком і деревно-ягідним ароматом. Сприяє схудненню, виводить токсини і позбавляє від шлаків.
Шу пуер “Лао Ча Тоу”
Грудковий шу пуер Лао Ча Тоу “Старі Чайні Голови” з м’яким смаком, нотами горіхів, сухого дерева і фініків. Класична м’якість витриманого пуеру, нафтова тягучість настою і соковитий глибокий післясмак.
Шен пуер 2013р. Золотий медаліст
Солодкуватий аромат меду і сухофруктів, приємна терпкість, відсутність гіркоти – це Шен пуер, який отримав Золоту медаль у виставці 2013 в Нанцзіні. Витончений і особливий, він витримує велику кількість проток. Спресований у 357 г млинець.
Шу пуер №2007
Розсипний шу пуер №2007 з сильним і глибоким смаком обсмажених горіхів і в’яленого чорносливу. Відмінно допомагає схудненню, прискорює процеси перетравлення їжі і розщеплює жири.
Шу пуер “Золоті Бруньки”
Елітний розсипний шу пуер “Золоті Бруньки” з добірних верхівок чайних листів. Горіхові ноти з солодкуватим присмаком в’яленого чорносливу. Потужний і збадьорюючий пуер з енергією Ча Ци на кожен день.
Білі пуерні бруньки “Я Бао”
“Я Бао” пуерні бруньки – китайський елітний білий чай з м’яким багатогранним фруктово-квітковим смаком і ароматом, нотами трав, солодкуватий і з легкою кислинкою. Витончений, ні на що не схожий чай. Для будь-якого часу доби. Також дуже смачний в приготуванні методом варки. Сподобається поціновувачам білих чаїв.
Шу Пуер Сінь Ї 2019 р. Гунтін. Лімітована серія до 70-ти річчя КНР
Лімітований Шу Пуер Сінь Ї. Гунтін, випущений до 70-ти річчя КНР, 2019 року виготовлення. Смак м’який, присутні земляні і деревні ноти. Дуже збалансований і п’янкий пуер, який подарує вам приємний і глибокий чайний стан. Витримує 5-7 проток. Спресований у 357-грамовий млинець.