Основні поняття

Відвідувач – особа, що відвідує сайт https://teaonline.com.ua/ без мети розміщення замовлення.
Користувач – особа, що відвідує сайт https://teaonline.com.ua/ і бажає розмістити замовлення в інтернет-магазині https://teaonline.com.ua/.
Покупець – користувач, що розмістив замовлення в інтернет-магазині https://teaonline.com.ua/.
«Магазин чаю» – фізична особа підприємець Стеценко Л.І. (ЄДРПОУ 21812223768, свідоцтво платника ПДВ 16103134002691, юридична адреса: Україна, 08200, Київська область, м.Ірпінь, вул. Вериківського, 37а).
Продавець – «Магазин чаю» або інша юридична особа або індивідуальний підприємець, товар яких розміщений в інтернет-магазині.
Інтернет-магазин – інтернет-сайт, що належить «Магазину чаю», розташований в мережі інтернет за адресою https://teaonline.com.ua/, де представлені товари, пропоновані продавцями для придбання, а також умови оплати і доставки товарів покупцям.
Сайт – https://teaonline.com.ua/.
Замовлення – належним чином оформлений запит покупця на придбання і доставку за вказаною покупцем адресою товарів, обраних на сайті.

Використання персональних даних

Персональні дані користувача або покупця обробляються відповідно до закону України «Про захист персональних даних» № 1774-VIII.

При реєстрації на сайті користувач надає наступну інформацію: прізвище, ім’я, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, адресу доставки товару. Надаючи свої персональні дані продавцеві, відвідувач / користувач / покупець погоджується на їх обробку продавцем, в тому числі з метою виконання продавцем зобов’язань перед відвідувачем / користувачем / покупцем, просування продавцем товарів і послуг, проведення електронних і sms-опитувань, контролю результатів маркетингових акцій, клієнтської підтримки, організації доставки товару покупцям, проведення розіграшів призів серед відвідувачів / користувачів / покупців, контролю задоволеності відвідувача / користувача / покупця, а також якості послуг, що надаються продавцем.

Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія або сукупність дій, що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, оновлення, зміну, вилучення, використання, передачу (в тому числі передачу третім особам, у тому числі транскордонну передачу, якщо необхідність в ній виникла в ході виконання зобов’язань), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон користувача / покупця з його згоди, вираженого за допомогою вчинення ним дій, однозначно ідентифікуючих цього абонента і дозволяючих достовірно встановити його волевиявлення на отримання повідомлення. Користувач / покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови шляхом інформування про свою відмову шляхом направлення відповідної заяви на електронну адресу продавця: info@teaonline.com.ua. Сервісні повідомлення, що інформують користувача / покупця про замовлення і етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені користувачем / покупцем.

Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Відвідувач / користувач / покупець дає згоду на збір, аналіз і використання cookies, в тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень. Продавець отримує інформацію про IP-адресу відвідувача сайту https://teaonline.com.ua/. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

Продавець не несе відповідальності за відомості, надані користувачем / покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

Використання сайту

Магазин чаю https://teaonline.com.ua/ (далі «Магазин чаю») дозволяє вам переглядати і завантажувати матеріали сайту https://teaonline.com.ua/ (далі «Сайт») тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Забороняється змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх в будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп’ютерних мережах забороняється.

Реєстрація на сайті

Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і своїх контактні дані. В результаті реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви зобов’язуєтеся повідомити нам про це.

Зворотній зв’язок і коментарі

Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображаючим моральність, порушуючим авторські права, пропагуючим ненависть і / або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Магазин чаю може видаляти без вашого на те згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд. Магазин чаю не несе відповідальності за будь-яку інформацію розміщену користувачами Сайту.