Рецепт жареные бананы

Смажені банани

Смажені банани в клярі

Пропонуємо вам швидкий і неймовірно легкий рецепт смажених бананів. З ним ви зможете в два рахунки приготувати унікальні ласощі для своїх гостей. І повірте, вони будуть дуже здивовані таким незвичайним десертом. А легка і щільна структура бананів приємно доповнить свіжий смак чаю.

Інгредієнти:

  • 3 середніх банана;
  • 1 склянка борошна (можна експериментувати з різними видами і пропорціями, наприклад, по півсклянки пшеничного і кукурудзяного);
  • ½ склянки холодної води;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • трохи вершкового масла для смаження.
  1. Підготуємо кляр. Для нього змішаємо в мисці борошно і воду, консистенція повинна нагадувати тісто для оладок.
  2. Знімемо з бананів шкірку і поріжемо так, як захочеться. Можна на кружечки, навскоси або поздовж. Після збризнемо їх лимонним соком – він не тільки додасть бананам оригінальний свіжий смак, але і не дасть потемніти.
  3. Кожен шматочок банана ретельно занурюємо в кляр з обох боків і смажимо на вершковому маслі до утворення скоринки. Перед подачею необхідно прибрати зайвий жир, тому після смаження рекомендуємо складати готові банани на тарілку з паперовим рушником для промочування, а після – безпосередньо на блюдо для подачі.
  4. Для більшого смаку можна додати до смажених бананів кульку ванільного морозива, цукрову пудру, какао або тертий шоколад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999