Рецепт тістечок матча МАКАРУН | TEAonline.com.ua
Рецепт Матча макарун

Тістечка Матча макарун

Чудовий рецепт французьких мигдальних тістечок макарун з японським пудровим чаєм Матча.

Інгредієнти для приготування Матча макарун (вихід: 16 штук):

  • 15 г чаю Матча;
  • 90 г цукрової пудри;
  • 90 г меленого мигдалю;
  • 90 г цукру;
  • 3 яйця;
  • вершки і шоколадна паста за смаком.

Рекомендуємо готувати цей рецепт на основі спеціального чаю Матча для кулінарії.

  1. За добу до приготування остудіть яєчний білок в холодильнику.
  2. Поступово введіть в яєчний білок цукрову пудру і збийте до появи стійкої піни. Постарайтеся не перебити білок, інакше корочка готових макарунів буде твердою.
  3. Перемішуючи лопаткою введіть в суміш просіяну мигдальну пудру і порошковий чай Матча. Рівномірно перемішайте до отримання тягучої суміші та викладіть її в кондитерський мішок.
  4. Відсадіть на деко кружечки 2,5 см в діаметрі, використовуючи плоску насадку. Залиште підсихати на 30 хвилин для утворення скоринки на поверхні.
  5. Розігрійте духовку до 200°С, потім переведіть на 150°С і поставте деко з макарунами у духовку на 3 хвилини.
  6. Знизьте температуру до 130°С випікайте ще 8 хвилин.
  7. Остудіть і додайте між половинками тістечок прошарок за смаком.
  8. Смачного!

Подивіться інші рецепти з чаєм Матча.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999