Рецепт печенья

Творожне печиво

Творожне печиво: покроковий рецепт

Чай приємно пити як морозною зимою, так і спекотним літом. Його властивості дивним чином привносять затишок і спокій в будь-який час року. Він може наповнити теплом в морозний зимовий день і освіжити жарким літом. Але приємне чаювання може стати ще краще з легким і смачним печивом з домашнього сиру. Воно ідеально підійде як на сніданок, так і як десерт після обіду. Готується дуже швидко, а з’їдається ще швидше. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!

Інгредієнти:

  • 1,5 ст. борошна;
  • 200 г домашнього сиру;
  • 100 г масла;
  • 0,5 ст. цукру;
  • 1 яйце;
  • ½ ч. л. розпушувача.
  1. Попередньо розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукром і ретельно вимісити. Треба добре постаратися, щоб цукор якнайкраще перетерся з маслом, тому для зручності рекомендуємо скористатися терпінням або міксером.
  2. Яйце збити з сиром, додати в масляну суміш. Борошно просіяти і додати в нього розпушувач.
  3. Змішати борошно з сирною масою і замісити тісто. Коли воно стане однорідним, розкачати його в пласт приблизно 3-6 мм завтовшки.
  4. Підготуйте духовку, розігрійте її до температури 200°С. А поки вона нагрівається, наріжте з пласта тіста печива будь-якої форми.
  5. Печиво випікається всього 15-20 хвилин. Виходить дуже ніжним і приємним, а з домашнім варенням або повидлом буде ще смачніше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999