Творожне печиво: покроковий рецепт
Чай приємно пити як морозною зимою, так і спекотним літом. Його властивості дивним чином привносять затишок і спокій в будь-який час року. Він може наповнити теплом в морозний зимовий день і освіжити спекотним літом. Але приємне чаювання може стати ще краще з легким і смачним печивом з домашнього сиру. Воно ідеально підійде як на сніданок, так і як десерт після обіду. Готується дуже швидко, а з’їдається ще швидше. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
Інгредієнти:
- 1,5 ст. борошна;
- 200 г домашнього сиру;
- 100 г масла;
- 0,5 ст. цукру;
- 1 яйце;
- ½ ч. л. розпушувача.
- Попередньо розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукром і ретельно вимісити. Треба добре постаратися, щоб цукор якнайкраще перетерся з маслом, тому для зручності рекомендуємо скористатися терпінням або міксером.
- Яйце збити з сиром, додати в масляну суміш. Борошно просіяти і додати в нього розпушувач.
- Змішати борошно з сирною масою і замісити тісто. Коли воно стане однорідним, розкачати його в пласт приблизно 3-6 мм завтовшки.
- Підготуйте духовку, розігрійте її до температури 200°С. А поки вона нагрівається, наріжте з пласта тіста печива будь-якої форми.
- Печиво випікається всього 15-20 хвилин. Виходить дуже ніжним і приємним, а з домашнім варенням або повидлом буде ще смачніше!
Купити чай для смаку і спокою
Жасминова перлина
Елітний зелений китайський чай із верхніх листочків з брунькою. При обробці чайне листя скручують вздовж волокон, формуючи акуратну перлинку. Заспокоює розум, тонізує і освіжає.
Золотий Юннань
Листочок з середини куща з додаванням чайної бруньки. М’який, насичений і міцний смак з глибоким, оксамитовим післясмаком і пряним ароматом стиглих фруктів. Відмінний чай для обіду і ранньої вечері.
Да Цзинь Я “Золоті бруньки”
Да Цзинь Я – це елітний китайський червоний чай помірної ферментації та дбайливої просушки. Щільний медово-квітковий смак з фруктовими переливами. Має потужний зігріваючий ефект, прояснює зір і розум, відмінно тонізує.
Улун Дун Дін з морозного піку
Тайванський чай весняного збору улун Дун Дін з морозного піку, злегка прогрітий на деревному вугіллі. Топлений, пропечений, сильний з медово-фруктовим ароматом. Універсальний сорт для чаювання у будь який час доби.
Да Хун Пао Імператор
Елітний уїшаньскій улун. Густий, повний і пряний аромат обсмажених злаків. Терпкий смак і невелика шоколадна гірчинка післясмаку. Має розслаблюючий ефект Ча Ци (чайне сп’яніння).
Молочний улун Еліт
Вишуканий зелений чай улун. Ніжний солодкуватий смак топленого молока і делікатний шлейф тягучої вершкової карамелі. Розслабляє, заспокоює і гармонізує стан. Для будь-якого часу доби.
Шу пуер “Лао Ча Тоу”
Грудковий шу пуер Лао Ча Тоу “Старі Чайні Голови” з м’яким смаком, нотами горіхів, сухого дерева і фініків. Класична м’якість витриманого пуеру, нафтова тягучість настою і соковитий глибокий післясмак.
Шу Пуер Сінь Ї 2019 р. Гунтін. Лімітована серія до 70-ти річчя КНР
Лімітований Шу Пуер Сінь Ї. Гунтін, випущений до 70-ти річчя КНР, 2019 року виготовлення. Смак м’який, присутні земляні і деревні ноти. Дуже збалансований і п’янкий пуер, який подарує вам приємний і глибокий чайний стан. Витримує 5-7 проток. Спресований у 357-грамовий млинець.
Шу пуер №2007
Розсипний шу пуер №2007 з сильним і глибоким смаком обсмажених горіхів і в’яленого чорносливу. Відмінно допомагає схудненню, прискорює процеси перетравлення їжі і розщеплює жири.
Нувара Елія
Мілколистовий цейлонський чорний чай. Максимальна міцність і приємна терпкість з медовою гірчинкою післясмаку. Тонізує і бадьорить. Підходить для розпивання після сніданку і ситного обіду.