Творожне печиво: покроковий рецепт
Чай приємно пити як морозною зимою, так і спекотним літом. Його властивості дивним чином привносять затишок і спокій в будь-який час року. Він може наповнити теплом в морозний зимовий день і освіжити спекотним літом. Але приємне чаювання може стати ще краще з легким і смачним печивом з домашнього сиру. Воно ідеально підійде як на сніданок, так і як десерт після обіду. Готується дуже швидко, а з’їдається ще швидше. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
Інгредієнти:
- 1,5 ст. борошна;
- 200 г домашнього сиру;
- 100 г масла;
- 0,5 ст. цукру;
- 1 яйце;
- ½ ч. л. розпушувача.
- Попередньо розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукром і ретельно вимісити. Треба добре постаратися, щоб цукор якнайкраще перетерся з маслом, тому для зручності рекомендуємо скористатися терпінням або міксером.
- Яйце збити з сиром, додати в масляну суміш. Борошно просіяти і додати в нього розпушувач.
- Змішати борошно з сирною масою і замісити тісто. Коли воно стане однорідним, розкачати його в пласт приблизно 3-6 мм завтовшки.
- Підготуйте духовку, розігрійте її до температури 200°С. А поки вона нагрівається, наріжте з пласта тіста печива будь-якої форми.
- Печиво випікається всього 15-20 хвилин. Виходить дуже ніжним і приємним, а з домашнім варенням або повидлом буде ще смачніше!
Купити чай для смаку і спокою
Те Гуань Інь Ван
Елітний зелений улун з міцних чайних листочків, які проходять процедуру тривалого томління і скручування. М’який смак і тонкий медово-орхідеєвий аромат. Очищає кров і лімфу, освіжає і тонізує.
Біла перлина дракона
Витончений зелений чай у формі дрібних перлин. Звабливий жасминовий аромат. Зелено-золотистий настій. Смак терпкий з ясними фруктовими нотами та кінцевою солодкістю. Чай насичує антиоксидантами, стимулює, гальмує стрес.
Синій чай анчан в бутонах
Тайський синій чай Анчан з яскравим і солодким квітковим смаком. Знімає стрес, послаблює м’язові і нервові зажими. Релакс напій для розпивання ввечері і перед сном.
Шу пуер “Лао Ча Тоу”
Грудковий шу пуер Лао Ча Тоу “Старі Чайні Голови” з м’яким смаком, нотами горіхів, сухого дерева і фініків. Класична м’якість витриманого пуеру, нафтова тягучість настою і соковитий глибокий післясмак.
Да Хун Пао Імператор
Елітний уїшаньскій улун. Густий, повний і пряний аромат обсмажених злаків. Терпкий смак і невелика шоколадна гірчинка післясмаку. Має розслаблюючий ефект Ча Ци (чайне сп’яніння).
Шу Пуер Сінь Ї 2019 р. Гунтін. Лімітована серія до 70-ти річчя КНР
Лімітований Шу Пуер Сінь Ї. Гунтін, випущений до 70-ти річчя КНР, 2019 року виготовлення. Смак м’який, присутні земляні і деревні ноти. Дуже збалансований і п’янкий пуер, який подарує вам приємний і глибокий чайний стан. Витримує 5-7 проток. Спресований у 357-грамовий млинець.
Золотий Равлик
Чайна брунька в поєднанні з двома молодими листочками. Пряний аромат з нотами кураги і меду. М’яко-терпкий смак з невеликою кислинкою післясмаку. Для будь-якого час доби.
Те Гуань Інь Тан Бей
Тегуанінь Тан Бей – відомий південнофудзіянський улун, пропечений на вугіллі. Об’ємний, насичений смак з пряно-фруктовими, квітковими нотами і присмаком випічки зі скоринкою. Піднімає настрій, тонізує і заспокоює.
Гречаний чай Ку Цяо світлий
Гречаний чай Ку Цяо світлий із зерен молодої “молочної” гречки. Пряний м’який смак з нотами повітряної кукурудзи та спецій. Очищає від токсинів, не містить кофеїну. Підходить для будь-якого часу доби.
Зелений равлик Чжень Ло
Зелений чай з провінції Фуцзянь, Китай. Має оригінальну форму охайних равликів-спіралей. Аромат – весняний, з квітами та пилком. Смак — глибокий, з приємною терпкістю. Містить велику кількість антиоксидантів.
Ройбуш червоний Роаст
Традиційний напій південноафриканських народів. Не містить кофеїну. На смак – як вишневий компот, до якого додали трохи обліпихи. Аромат пряний, м’який.
Бай Му Дань
Елітний китайський білий чай з ніжним фруктовим смаком. Свіжий спокійний аромат і м’який, солодкуватий присмак. Розслабляючий і гармонізуючий напій для будь-якого часу доби.