Творожне печиво: покроковий рецепт
Чай приємно пити як морозною зимою, так і спекотним літом. Його властивості дивним чином привносять затишок і спокій в будь-який час року. Він може наповнити теплом в морозний зимовий день і освіжити спекотним літом. Але приємне чаювання може стати ще краще з легким і смачним печивом з домашнього сиру. Воно ідеально підійде як на сніданок, так і як десерт після обіду. Готується дуже швидко, а з’їдається ще швидше. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
Інгредієнти:
- 1,5 ст. борошна;
- 200 г домашнього сиру;
- 100 г масла;
- 0,5 ст. цукру;
- 1 яйце;
- ½ ч. л. розпушувача.
- Попередньо розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукром і ретельно вимісити. Треба добре постаратися, щоб цукор якнайкраще перетерся з маслом, тому для зручності рекомендуємо скористатися терпінням або міксером.
- Яйце збити з сиром, додати в масляну суміш. Борошно просіяти і додати в нього розпушувач.
- Змішати борошно з сирною масою і замісити тісто. Коли воно стане однорідним, розкачати його в пласт приблизно 3-6 мм завтовшки.
- Підготуйте духовку, розігрійте її до температури 200°С. А поки вона нагрівається, наріжте з пласта тіста печива будь-якої форми.
- Печиво випікається всього 15-20 хвилин. Виходить дуже ніжним і приємним, а з домашнім варенням або повидлом буде ще смачніше!
Купити чай для смаку і спокою
Гречаний чай Ку Цяо темний
Гречаний чай із зерен молодої “молочної” гречки. М’який і солодкий смак з ароматом шоколадного печива зі спеціями. Відновлює сили і зміцнює імунітет. Для будь-якого часу доби.
Молі Бай Мао Хоу
Елітний китайський білий чай з квітами жасмину. Нормалізує обмін речовин, піднімає настрій, бадьорить. М’який освіжаючий чай для будь-якого часу доби.
Нувара Елія
Мілколистовий цейлонський чорний чай. Максимальна міцність і приємна терпкість з медовою гірчинкою післясмаку. Тонізує і бадьорить. Підходить для розпивання після сніданку і ситного обіду.
Да Цзинь Я “Золоті бруньки”
Да Цзинь Я – це елітний китайський червоний чай помірної ферментації та дбайливої просушки. Щільний медово-квітковий смак з фруктовими переливами. Має потужний зігріваючий ефект, прояснює зір і розум, відмінно тонізує.
Те Гуань Інь Ван
Елітний зелений улун з міцних чайних листочків, які проходять процедуру тривалого томління і скручування. М’який смак і тонкий медово-орхідеєвий аромат. Очищає кров і лімфу, освіжає і тонізує.
Ройбуш зелений П’юр
Традиційний південноафриканський напій у необсмаженому вигляді. Має легкий трав’янистий аромат та ледь солодкий квітково-солодкий смак. Не має тонізувальної дії, можна вживати будь-кому. Багатий на вітамін С, залізо, магній.
Ерл грей з бергамотом
Вишуканий чорний чай, ароматизований натуральною олією, екстрагованої зі скоринки плодів бергамоту. Має теплий аромат прянощів та бергамоту. Смак — приємно терпкий з цитрусовими нотами. Чай чудово зігріває.
Зелений равлик Чжень Ло
Зелений чай з провінції Фуцзянь, Китай. Має оригінальну форму охайних равликів-спіралей. Аромат – весняний, з квітами та пилком. Смак — глибокий, з приємною терпкістю. Містить велику кількість антиоксидантів.
Шен пуер 2013р. Золотий медаліст
Солодкуватий аромат меду і сухофруктів, приємна терпкість, відсутність гіркоти – це Шен пуер, який отримав Золоту медаль у виставці 2013 в Нанцзіні. Витончений і особливий, він витримує велику кількість проток. Спресований у 357 г млинець.
Дянь Хун Мао Фен
Елітний «Юннаньський Червоний» чай з покритими ворсом бруньками. Оксамитовий медово-горіховий смак і аромат прянощів. Тонізує і розслабляє, наповнює м’якою енергією, посилює концентрацію.
Кенія Керічо
Вишуканий чорний чай з високогірних плантацій Керічо, що в Кенії. Терпкий смак з вираженими нотами меду та інжиру. Солодкий фруктовий аромат. Потужна тонізувальна дія. Добре смакує з молоком.
Шу Пуер Сінь Ї 2019 р. Гунтін. Лімітована серія до 70-ти річчя КНР
Лімітований Шу Пуер Сінь Ї. Гунтін, випущений до 70-ти річчя КНР, 2019 року виготовлення. Смак м’який, присутні земляні і деревні ноти. Дуже збалансований і п’янкий пуер, який подарує вам приємний і глибокий чайний стан. Витримує 5-7 проток. Спресований у 357-грамовий млинець.