Творожне печиво: покроковий рецепт
Чай приємно пити як морозною зимою, так і спекотним літом. Його властивості дивним чином привносять затишок і спокій в будь-який час року. Він може наповнити теплом в морозний зимовий день і освіжити спекотним літом. Але приємне чаювання може стати ще краще з легким і смачним печивом з домашнього сиру. Воно ідеально підійде як на сніданок, так і як десерт після обіду. Готується дуже швидко, а з’їдається ще швидше. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
Інгредієнти:
- 1,5 ст. борошна;
- 200 г домашнього сиру;
- 100 г масла;
- 0,5 ст. цукру;
- 1 яйце;
- ½ ч. л. розпушувача.
- Попередньо розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукром і ретельно вимісити. Треба добре постаратися, щоб цукор якнайкраще перетерся з маслом, тому для зручності рекомендуємо скористатися терпінням або міксером.
- Яйце збити з сиром, додати в масляну суміш. Борошно просіяти і додати в нього розпушувач.
- Змішати борошно з сирною масою і замісити тісто. Коли воно стане однорідним, розкачати його в пласт приблизно 3-6 мм завтовшки.
- Підготуйте духовку, розігрійте її до температури 200°С. А поки вона нагрівається, наріжте з пласта тіста печива будь-якої форми.
- Печиво випікається всього 15-20 хвилин. Виходить дуже ніжним і приємним, а з домашнім варенням або повидлом буде ще смачніше!
Купити чай для смаку і спокою
Золотий Равлик
Чайна брунька в поєднанні з двома молодими листочками. Пряний аромат з нотами кураги і меду. М’яко-терпкий смак з невеликою кислинкою післясмаку. Для будь-якого час доби.
Шен пуер 2013р. Золотий медаліст
Солодкуватий аромат меду і сухофруктів, приємна терпкість, відсутність гіркоти – це Шен пуер, який отримав Золоту медаль у виставці 2013 в Нанцзіні. Витончений і особливий, він витримує велику кількість проток. Спресований у 357 г млинець.
Те Гуань Інь Тан Бей
Тегуанінь Тан Бей – відомий південнофудзіянський улун, пропечений на вугіллі. Об’ємний, насичений смак з пряно-фруктовими, квітковими нотами і присмаком випічки зі скоринкою. Піднімає настрій, тонізує і заспокоює.
Молі Бай Мао Хоу
Елітний китайський білий чай з квітами жасмину. Нормалізує обмін речовин, піднімає настрій, бадьорить. М’який освіжаючий чай для будь-якого часу доби.
Улун Дун Дін з морозного піку
Тайванський чай весняного збору улун Дун Дін з морозного піку, злегка прогрітий на деревному вугіллі. Топлений, пропечений, сильний з медово-фруктовим ароматом. Універсальний сорт для чаювання у будь який час доби.
Лунцзин Преміум
Елітний зелений обсмажений чай з верхівок чайних пагонів. Яскравий і гармонійний аромат квітів, гарбузового насіння і какао. Зміцнює судини, насичує вітаміном С, уповільнює старіння.
Дянь Хун Мао Фен
Елітний «Юннаньський Червоний» чай з покритими ворсом бруньками. Оксамитовий медово-горіховий смак і аромат прянощів. Тонізує і розслабляє, наповнює м’якою енергією, посилює концентрацію.
Те Гуань Інь Ван
Елітний зелений улун з міцних чайних листочків, які проходять процедуру тривалого томління і скручування. М’який смак і тонкий медово-орхідеєвий аромат. Очищає кров і лімфу, освіжає і тонізує.
Молі Хуа Ча
Класичний китайський зелений чай з бутонами жасмину. Свіжий, жасминовий смак з невагомо легким солодким присмаком. Збадьорливий напій для розпивання протягом дня.
Біла перлина дракона
Витончений зелений чай у формі дрібних перлин. Звабливий жасминовий аромат. Зелено-золотистий настій. Смак терпкий з ясними фруктовими нотами та кінцевою солодкістю. Чай насичує антиоксидантами, стимулює, гальмує стрес.