Веганские конфеты с матча и шоколадом

Веганські цукерки з матча і шоколадом

Корисні веганські цукерки з матча і шоколадом

✅ без цукру;
✅ без борошна;
✅ без молочних продуктів.

Основа: краст з фініків і мигдалю. У складі темні фініки, мигдальне борошно і протеїн.
Другий шар: кешью крем з чаєм матча. Зелений шар складається з церемоніального зеленого чаю Матча і горіхів кеш’ю.
Третій шар: шоколадний кешью крем. Останній шар таїть в собі гіркий шоколад, мигдалеву пасту і горіхи кеш’ю.

Інгредієнти:

Основа:

  • 90 г фініків без кісточки;
  • 50 г мигдального борошна;
  • 10 г протеїну;
  • 1 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. какао;
  • дрібка солі.

Другий шар:

  • 115 г сирих кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 1 ч. л. порошку матча;
  • 2 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу;
  • 2 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ч. л. екстракту ванілі;
  • 50 г кокосового молока.

Третій шар:

  • 80 г горіхів кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 2 ст. л. мигдальної пасти;
  • 1 ст. л. какао;
  • 30 г чорного шоколаду;
  • 30 г кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу.

Топпінг:

  • Матча порошок;
  • Шоколад.

Рекомендуємо готувати цей рецепт на основі церемоніального чаю Матча Преміум.

Приготування основи:

  1. Якщо ви використовуєте тверді фініки, їх потрібно попередньо замочити у воді, щоб вони стали м’якшими.
  2. М’які фініки, без кісточки, скласти в чашу блендера, додати мигдалеве борошно, протеїн, розтоплене кокосове масло, сіль.
  3. Подрібнити інгредієнти до консистенції крихти.
  4. Додати какао і знову перемішати.
  5. Форму вистелити харчовою плівкою.
  6. Викласти перший шар (основу) в форму і добре розрівняти. Прибрати в холодильник.

Приготування другого (Матча) шару:

  1. Горіх кеш’ю замочити на 4 години.
  2. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  3. У чашу блендера скласти кеш’ю і всі інші інгредієнти.
  4. Подрібнити до крему.
  5. Викласти у форму поверх першого шару. Акуратно розрівняти.
  6. Прибрати форму в холодильник.

Приготування третього (шоколадного) шару:

  1. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи кеш’ю. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  2. У чашу блендера скласти кеш’ю, сироп агави і кокосове масло.
  3. Подрібнити до крему.
  4. Додати мигдалеву пасту, розтоплений шоколад і в останню чергу какао.
  5. Збити до однорідної консистенції.
  6. Викласти в форму поверх другого шару. Акуратно розрівняти.
  7. Прибрати форму в морозильну камеру на пару годин. Застиглу масу буде легше нарізати на окремі шматочки.

Збірка:

  1. Розтопити темний шоколад на водяній бані або мікрохвильовій печі, короткими інтервалами по 15 секунд, кожен раз добре розмішуючи шоколад.
  2. Нарізані шматочки посипати порошком матча і полити розтопленим шоколадом.
  3. Десерт готовий!

З усіх питань придбання або приготування десерту можна звертатися в Instagram до @sweetcandy.sue

Подивіться інші рецепти з чаєм Матча.

Вгору^

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

X
Заполните форму и отправьте и мы обязательно свяжемся с Вами в кратчайшие сроки.
Укажите, пожалуйста, номер телефона.
Мы свяжемся с вами в ближайшее время!
+38 (999) 999-9999