✅ без цукру;
✅ без борошна;
✅ без молочних продуктів. 

Основа: краст з фініків і мигдалю. У складі темні фініки, мигдальне борошно і протеїн.
Другий шар: кешью крем з чаєм матча. Зелений шар складається з церемоніального зеленого чаю Матча і горіхів кеш’ю.
Третій шар: шоколадний кешью крем. Останній шар таїть в собі гіркий шоколад, мигдалеву пасту і горіхи кеш’ю.

Інгредієнти:

Основа:

  • 90 г фініків без кісточки;
  • 50 г мигдального борошна;
  • 10 г протеїну;
  • 1 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. какао;
  • дрібка солі.

Другий шар:

  • 115 г сирих кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 1 ч. л. порошку матча;
  • 2 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу;
  • 2 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ч. л. екстракту ванілі;
  • 50 г кокосового молока.

Третій шар:

  • 80 г горіхів кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 2 ст. л. мигдальної пасти;
  • 1 ст. л. какао;
  • 30 г чорного шоколаду;
  • 30 г кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу.

Топпінг:

  • Матча порошок;
  • Шоколад.

Рекомендуємо готувати цей рецепт на основі чаю Матча Дейлі Токусен.

Приготування основи:

  1. Якщо ви використовуєте тверді фініки, їх потрібно попередньо замочити у воді, щоб вони стали м’якшими.
  2. М’які фініки, без кісточки, скласти в чашу блендера, додати мигдалеве борошно, протеїн, розтоплене кокосове масло, сіль.
  3. Подрібнити інгредієнти до консистенції крихти.
  4. Додати какао і знову перемішати.
  5. Форму вистелити харчовою плівкою.
  6. Викласти перший шар (основу) в форму і добре розрівняти. Прибрати в холодильник.

Приготування другого (Матча) шару:

  1. Горіх кеш’ю замочити на 4 години.
  2. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  3. У чашу блендера скласти кеш’ю і всі інші інгредієнти.
  4. Подрібнити до крему.
  5. Викласти у форму поверх першого шару. Акуратно розрівняти.
  6. Прибрати форму в холодильник.

Приготування третього (шоколадного) шару:

  1. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи кеш’ю. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  2. У чашу блендера скласти кеш’ю, сироп агави і кокосове масло.
  3. Подрібнити до крему.
  4. Додати мигдалеву пасту, розтоплений шоколад і в останню чергу какао.
  5. Збити до однорідної консистенції.
  6. Викласти в форму поверх другого шару. Акуратно розрівняти.
  7. Прибрати форму в морозильну камеру на пару годин. Застиглу масу буде легше нарізати на окремі шматочки.

Збірка:

  1. Розтопити темний шоколад на водяній бані або мікрохвильовій печі, короткими інтервалами по 15 секунд, кожен раз добре розмішуючи шоколад.
  2. Нарізані шматочки посипати порошком матча і полити розтопленим шоколадом.
  3. Десерт готовий!

З усіх питань придбання або приготування десерту можна звертатися в Instagram до @sweetcandy.sue

Подивіться інші рецепти з чаєм Матча.

Кращий вибір

Купити чай матча для приготування цукерок

Зелена матча Дейлі Токусен

(40)
160 грн.5 500 грн.

Зелений чай матча Дейлі Токусен (Японія). Вищий сорт АААА для щоденного вживання. Салатовий колір, найтонший помел, м’який і глибокий смак. Енергія і бадьорість до 5 годин.

Зелена матча Дейлі Токусен в з/б, 30 г

(2)
300 грн.

Зелений чай матча Дейлі Токусен (Японія). Пакування: залізна баночка об’ємом 30 г. Відмінний сорт для щоденного вживання. Салатовий колір, м’який смак. Енергія і бадьорість до 5 годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *