Веганские конфеты с матча и шоколадом

Веганські цукерки з матча і шоколадом

Корисні веганські цукерки з матча і шоколадом

✅ без цукру;
✅ без борошна;
✅ без молочних продуктів.

Основа: краст з фініків і мигдалю. У складі темні фініки, мигдальне борошно і протеїн.
Другий шар: кешью крем з чаєм матча. Зелений шар складається з церемоніального зеленого чаю Матча і горіхів кеш’ю.
Третій шар: шоколадний кешью крем. Останній шар таїть в собі гіркий шоколад, мигдалеву пасту і горіхи кеш’ю.

Інгредієнти:

Основа:

  • 90 г фініків без кісточки;
  • 50 г мигдального борошна;
  • 10 г протеїну;
  • 1 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. какао;
  • дрібка солі.

Другий шар:

  • 115 г сирих кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 1 ч. л. порошку матча;
  • 2 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу;
  • 2 ст. л. кокосового масла (розтопити);
  • 1 ч. л. екстракту ванілі;
  • 50 г кокосового молока.

Третій шар:

  • 80 г горіхів кеш’ю (замочити у воді на 4 години);
  • 2 ст. л. мигдальної пасти;
  • 1 ст. л. какао;
  • 30 г чорного шоколаду;
  • 30 г кокосового масла (розтопити);
  • 1 ст. л. сиропу агави / кленового сиропу / фінікового сиропу.

Топпінг:

  • Матча порошок;
  • Шоколад.

Рекомендуємо готувати цей рецепт на основі церемоніального чаю Матча Преміум.

Приготування основи:

  1. Якщо ви використовуєте тверді фініки, їх потрібно попередньо замочити у воді, щоб вони стали м’якшими.
  2. М’які фініки, без кісточки, скласти в чашу блендера, додати мигдалеве борошно, протеїн, розтоплене кокосове масло, сіль.
  3. Подрібнити інгредієнти до консистенції крихти.
  4. Додати какао і знову перемішати.
  5. Форму вистелити харчовою плівкою.
  6. Викласти перший шар (основу) в форму і добре розрівняти. Прибрати в холодильник.

Приготування другого (Матча) шару:

  1. Горіх кеш’ю замочити на 4 години.
  2. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  3. У чашу блендера скласти кеш’ю і всі інші інгредієнти.
  4. Подрібнити до крему.
  5. Викласти у форму поверх першого шару. Акуратно розрівняти.
  6. Прибрати форму в холодильник.

Приготування третього (шоколадного) шару:

  1. Злити воду, в якій замочували сирі горіхи кеш’ю. Горіхи обсушити паперовим рушником.
  2. У чашу блендера скласти кеш’ю, сироп агави і кокосове масло.
  3. Подрібнити до крему.
  4. Додати мигдалеву пасту, розтоплений шоколад і в останню чергу какао.
  5. Збити до однорідної консистенції.
  6. Викласти в форму поверх другого шару. Акуратно розрівняти.
  7. Прибрати форму в морозильну камеру на пару годин. Застиглу масу буде легше нарізати на окремі шматочки.

Збірка:

  1. Розтопити темний шоколад на водяній бані або мікрохвильовій печі, короткими інтервалами по 15 секунд, кожен раз добре розмішуючи шоколад.
  2. Нарізані шматочки посипати порошком матча і полити розтопленим шоколадом.
  3. Десерт готовий!

З усіх питань придбання або приготування десерту можна звертатися в Instagram до @sweetcandy.sue

Подивіться інші рецепти з чаєм Матча.

Вгору^

Купити інгредієнти

790 грн890 грн

Стартовий набір чаю Матча №2 складається з чаю Матча Преміум, вагою 50 грам, вінчика Часен і ложечки Чашаку в подарунковій коробці. Це готовий набір для справжнього японського чаювання. Відеоогляд у описі товару.

SALE -25%
390 грн 293 грн

Gekirei Matcha Organic - порошковий зелений чай церемоніальної якості. Вага 30 грам, упакований в заводський фольгований пакет (завдяки чому до порошкового чаю немає доступу повітря, а значить він максимально зберігає всі корисні властивості) і банку. Підходить для приготування: чаю, маття з молоком, десертів, випічки. Це органічний сорт, вирощений без використання хімічних добрив, що підтверджено сертифікатами. Також доступний у подарунковому наборі. Для збивання чаю рекомендуємо електровінчик.

HIT!
290 грн

Набір складається з трьох сортів: 2 сорти японського чаю Матча: Церемоніал і Преміум і 1 сорт блакитної матчі по 10 г кожен. 30 г пудрового чаю вистачить на приготування 15 порцій чаю або матча латте. Всі сорти розфасовані по окремих пакетах і супроводжуються етикетками з інструкцією щодо заварювання. Рекомендуємо використовувати для приготування чаю традиційними способами: Койтя (міцна заварка), Усутя (слабка заварка) і матча-латте. Для збивання чаю рекомендуємо електровінчик.

590 грн1.090 грн

Японський зелений чай Матча Церемоніальний з Удзі, Кіото. Яскравий зелений колір, найтонший помел. Збивається в густу стійку піну. Смак повний і глибокий, з м'яким фруктовим присмаком. Підходить для заварювання чаю методом усутя і койтя, матча-латте, кулінарії, випічки, соусів. Наповнює антиоксидантами, тонізує, прискорює обмін речовин. Для збивання чаю рекомендуємо електровінчик. У нашому магазині ви можете купити чай Матча за кращою в Києві ціною.

HIT!
350 грн1.450 грн

Японський зелений чай Матча Преміум виготовлений з добірного листя з верхівок чайного куща. Відрізняється чистим зеленим кольором і ніжною тальковою консистенцією помелу. Смак м'який, фруктово трав'янистий, що розкривається в глибокий обволікуючий післясмак. Підходить для приготування чаю, матча-латте, кулінарії, випічки, соусів. Пригнічує апетит, покращує обмін речовин, ефективно розщеплює жири. Для збивання чаю рекомендуємо електровінчик.

Немає в наявності
525 грн

Чистий зелений чай Матча без додатків та підсолоджувачів для приготування Матча-Латте і різноманітних кулінарних виробів. Глибокий, насичений м'який смак з солодкими та пряними нотами. На відміну від інших сортів чаю матча, які втрачають яскравість кольору при температурній обробці, цей сорт максимально зберігає глибину і насиченість кольору, інтенсивність смаку і освіжаючі властивості після приготування. Для збивання чаю рекомендуємо електровінчик.

HIT!
150 грн

Електричний вінчик для ретельного розмішування і збивання порошкового чаю Матча, а також гарячого і холодного молока. Ідеальний інструмент для приготування чаю матча або Матча-Латте. Збиває в густу стійку піну будь-який вид молока: коров'яче, соєве, рослинне. Підходить навіть для збивання молока з низьким % жирності. Якісно розмішує пудровий чай Матча за 15-20 секунд. Замінює бамбуковий вінчик Тясен.

490 грн

Бамбуковий вінчик Часен (Тясен) з необробленого білого бамбука на 80 зубців. Це кількість зубців забезпечує при збиванні порошкового чаю матча м'який насичений напій зі стійкою густою піною. Аксесуар для автентичного заварювання зеленого чаю матча традиційним методом Усутя.

Немає в наявності
590 грн

Бамбуковий вінчик Часен (Тясен) з обпаленого чорного бамбука на 80 зубців. Ця кількість зубців забезпечує при збиванні порошкового чаю матча м'який насичений напій зі стійкою і об'ємною піною. Аксесуар для автентичного заварювання зеленого чаю матча традиційним методом Усутя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.