Яблучний пиріг “Ніжний”: покроковий рецепт
Яблучний пиріг – це ідеальний варіант частування для неочікуваних гостей. Смачний і дуже ніжний десерт припаде до душі всім. Інгредієнти дуже прості, а з рецептом зможе впоратися навіть дитина, тому ви можете спокійно доручити цю справу їй, в той час як будете заварювати чай і накривати на стіл. Впевнені, діти із задоволенням допоможуть вам у готуванні. Для приготування смачного яблучного пирога знадобиться:- 4 яблука;
- ½ стакани борошна;
- ½ стакани кефіру;
- 3 ст. л. цукру;
- 1 яйце;
- ¼ ч. л. соди;
- дрібка солі.
- Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину. Два яблука порізати на кубики, два на дольки.
- Готуємо тісто. Яйце збити з цукром (для пишної білкової шапки краще взяти міксер), додати кефір і борошно. Всипати соду і сіль. У приготоване тісто додати нарізані шматочками яблука і ретельно змішати. Кожен шматочок яблука повинен бути повністю в тісті.
- Якщо ви готуєте в силіконовій формі або мультиварці – їх нічим змащувати не потрібно. Звичайні форми краще промазати невеликою кількістю вершкового масла, щоб яблучний пиріг не пригорів і легко відходив від форми після приготування.
- У форму викласти тісто з яблуками, зверху прикрасити яблучними дольками. Поставити в духовку, розігріту до 180°С. Пиріг випікається дуже швидко – всього 15-20 хвилин, і ви можете подавати гостям ароматний і шалено смачний яблучний пиріг.
- При подачі можна прикрасити цукровою пудрою, мигдальними слайсами, кулькою морозива, листочками м’яти.
Купити чай для неочікуваного чаювання
Улун Дун Дін з морозного піку
Тайванський чай весняного збору улун Дун Дін з морозного піку, злегка прогрітий на деревному вугіллі. Топлений, пропечений, сильний з медово-фруктовим ароматом. Універсальний сорт для чаювання у будь який час доби.
Шен пуер 2013р. Золотий медаліст
Солодкуватий аромат меду і сухофруктів, приємна терпкість, відсутність гіркоти – це Шен пуер, який отримав Золоту медаль у виставці 2013 в Нанцзіні. Витончений і особливий, він витримує велику кількість проток. Спресований у 357 г млинець.
Жасминова перлина
Елітний зелений китайський чай із верхніх листочків з брунькою. При обробці чайне листя скручують вздовж волокон, формуючи акуратну перлинку. Заспокоює розум, тонізує і освіжає.
Зелений равлик Чжень Ло
Зелений чай з провінції Фуцзянь, Китай. Має оригінальну форму охайних равликів-спіралей. Аромат – весняний, з квітами та пилком. Смак — глибокий, з приємною терпкістю. Містить велику кількість антиоксидантів.
Кенія Керічо
Вишуканий чорний чай з високогірних плантацій Керічо, що в Кенії. Терпкий смак з вираженими нотами меду та інжиру. Солодкий фруктовий аромат. Потужна тонізувальна дія. Добре смакує з молоком.
Соснові голки
Вишуканий представник китайського зеленого чаю. Ніжне чайне листя і верхні бруньки акуратно скручені у вигляді тонких зелених голочок. М’який насичений смак зі свіжим післясмаком. Прискорює обмін речовин, сприяє схудненню.
Бай Му Дань
Елітний китайський білий чай з ніжним фруктовим смаком. Свіжий спокійний аромат і м’який, солодкуватий присмак. Розслабляючий і гармонізуючий напій для будь-якого часу доби.
Синій чай анчан в бутонах
Тайський синій чай Анчан з яскравим і солодким квітковим смаком. Знімає стрес, послаблює м’язові і нервові зажими. Релакс напій для розпивання ввечері і перед сном.
Шу пуер “Лао Ча Тоу”
Грудковий шу пуер Лао Ча Тоу “Старі Чайні Голови” з м’яким смаком, нотами горіхів, сухого дерева і фініків. Класична м’якість витриманого пуеру, нафтова тягучість настою і соковитий глибокий післясмак.
Те Гуань Інь Ван
Елітний зелений улун з міцних чайних листочків, які проходять процедуру тривалого томління і скручування. М’який смак і тонкий медово-орхідеєвий аромат. Очищає кров і лімфу, освіжає і тонізує.
Лунцзин Преміум
Елітний зелений обсмажений чай з верхівок чайних пагонів. Яскравий і гармонійний аромат квітів, гарбузового насіння і какао. Зміцнює судини, насичує вітаміном С, уповільнює старіння.
Габа улун органік
Елітний органічний чай Габа улун з о. Тайвань. Маслянистий, медово терпкий, сильний, розслабляючий. Особливий сорт чаю з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Підвищує працездатність, наповнює активністю і позитивом.